« 竹内街道から当麻寺へ | Main | チャンビ写真展がすごい »

June 30, 2016

にんにく醤油漬け

160630
pickling garlic in soy sauce

国産にんにくが安く手に入ったので醤油漬けに。これをやると、いつも皮むきで爪がいたくなる。にんにくも醤油も、炒め物に納豆にと重宝する。

壺は若い頃やっていた陶芸でつくった水指。本来の用途に使われたことのない可哀そうなやつだ。


|

« 竹内街道から当麻寺へ | Main | チャンビ写真展がすごい »

Comments

Post a comment



(Not displayed with comment.)


Comments are moderated, and will not appear on this weblog until the author has approved them.



TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://app.cocolog-nifty.com/t/trackback/41136/63849796

Listed below are links to weblogs that reference にんにく醤油漬け:

« 竹内街道から当麻寺へ | Main | チャンビ写真展がすごい »