« 竹内街道から当麻寺へ | Main | チャンビ写真展がすごい »

June 30, 2016

にんにく醤油漬け

160630
pickling garlic in soy sauce

国産にんにくが安く手に入ったので醤油漬けに。これをやると、いつも皮むきで爪がいたくなる。にんにくも醤油も、炒め物に納豆にと重宝する。

壺は若い頃やっていた陶芸でつくった水指。本来の用途に使われたことのない可哀そうなやつだ。


|

« 竹内街道から当麻寺へ | Main | チャンビ写真展がすごい »

Comments

Post a comment



(Not displayed with comment.)


Comments are moderated, and will not appear on this weblog until the author has approved them.



TrackBack


Listed below are links to weblogs that reference にんにく醤油漬け:

« 竹内街道から当麻寺へ | Main | チャンビ写真展がすごい »